Indkøbskurv

Bryd din faste med bone broth

Skrevet af Carsten Brix -
Bryd din faste med bone broth

Faste er er ikke kun en ældgammel tradition indbygget i samtlige større religioner - det er et af de mest potente redskaber vi har til forebyggelse af overvægt, diabetes-2 og andre negative effekter af metabolic syndrome

Sådan brydes en faste

Når man skal have maven igang efter en faste, er det er vigtigt at man ikke overspiser. Bone broth anbefales af mange specialister som værende optimal til at bryde en faste, da det er med til at tilføre vigtige aminosyrer, salte samt væske

https://www.dietdoctor.com/intermittent-fasting/how-to-break-your-fast

https://www.zerofasting.com/breaking-the-fast-before-the-feast/

At bryde en længerevarende faste (+48t)

Dernæst er det vigtigt at give kroppen de næringsstoffer den har brug for. Under en faste nedbrydes mange af kroppens celler og kroppens genopbygning begynder så snart at man begynder at spise igen.

Bone Broth er det perfekte valg til at bryde fasten, da det både indeholder en række vigtige salte og essentielle aminosyrer. Bone Broth er samtidig meget skånsomt mod maven, da det kroppen ikke skal arbejde så hårdt for at optage næringen.

For at få fuldt udbytte af en længerevarende faste er det vigtigt at få tilstrækkeligt med protein. Dette sikrer aktivering af produktionen af stemceller, som kan erstatte nedbrudte celler.

For mere information om dette, tjek denne podcast med Dr. Rhonda Patrick podcast med Dr. Walter Longe, PhD. 

https://www.foundmyfitness.com/episodes/valter-longo-2

Ældre opslag Nye opslag