Indkøbskurv

Om Os

"Ernæring bør kun være baseret på rene og naturlige råvarer og en naturlig process og vi ser på det store billede"

Det begyndte blot med et ydmygt ønske om at ernære sin kæreste der netop havde født. Uventet var der akut efterspørgsel fra højre og venstre. Der var ikke den ven, veninde, slægtning og det kæledyr der ikke skulle have en tår.


Soul Bone er grundlagt I 2017 af Nicolai Severin. I dag tæller virksomheden Nicolai, Christian, Morten og Carsten, fire ildsjæle der bidrager med hver deres talent for at bringe Soul Bone’s Broth til masserne.

Vi er af den overbevisning at jo mere forarbejdet en vare er desto ringere er næringsindholdet, derfor er vi drevet af en filosofi om at ernæring bør kun være baseret på rene og naturlige råvarer.

Vi bestræber os på kun at bruge naturlige biodynamiske og økologiske ingredienser. Vi fastholder strenge standarder for vores samarbejdspartnere, for at kunne levere bone broth, lavet på ben fra kvæg og kyllinger der er opdrættet under humane tilstande, primært græsfodredet uden antibiotika og/eller hormoner.

Alle ben der anvendes til fremstiling af Soul Bone bone broth kommer udelukkende fra 100% danske økologiske og/eller danske biodynamiske dyr. Vi arbejder sammen med så mange lokale producenter som muligt. Alle grøntsager er så vidt muligt danske såfremt det kan skaffes. Vores opskrifter kan variere fra bryg til bryg baseret på hvilke råvarer der er tilgængelige.

Navnet Soul Bone symboliserer foreningen af krop og sjæl.

Vi befinder os på Kronprinsessegade 26, kld. t.v. 1306 København K.

Kig ind og få en sludder / ring eller skriv på:

+45 42838832
hello@soulbone.dk